Wie schrijft hier?

Ik heb dit altijd al willen doen omdat ik het gevoel heb dat mensen zo geïnteresseerd zijn in paarden omdat ze een genegenheid en een voorliefde hebben voor het dier. De waarheid is dat veel mensen niet veel weten over paarden en veel van die mensen zijn niet eens bewust van de verbazingwekkende dieren die we hebben. Deze blog is gewijd aan het laten zien hoeveel verbazingwekkende dieren bestaan in de wereld en ik hoop dat u zult genieten van het lezen over alle dieren, de hele tijd. Ik wil terug te geven aan degenen die mij helpen in deze blog en geef ze een inzicht in de wereld van paarden. Ik ben zeer gelukkig om dit te kunnen doen omdat mijn ouders beide paardeigenaars zijn en ik geloof niet dat ik ooit zal ophouden het te doen.

Ik heb het gevoel dat je echt zien waarom het is uitgegroeid tot een officiële blog en ik denk niet dat het een toeval dat de naam 'ruiter' kwam uit me. Mijn vader is een beroemde race ruiter die al jaren werkt en ik denk dat mensen misschien meer verbaasd over hoe goed opgeleid hij is. Ik denk dat hij niets weet over paarden en dat blijkt.

Ik heb veel ervaring omdat ik in Nederland ben geboren en het grootste deel van mijn leven hier heb doorgebracht, maar ik heb ook paarden op een aantal continenten gezien en gewerkt. Dus wat is een paard en waarom hou ik zoveel van ze? Omdat het een persoon is, niet alleen een wezen.

Waarom voel ik me zo'n speciaal deel van het universum? Ze zijn een weerspiegeling van de mensen die hen geschapen hebben. Het was in 1998, in een park in de buurt van mijn huis in Nederland, dat ik kennis maakte met het paard. Toen ik ongeveer 5 jaar oud was had ik mijn eerste paard ervaring. Ik had een geweldige relatie met mijn ouders en ze hielpen me om mijn eerste paard te krijgen. Op het moment dat mijn ouders waren in het proces van het kopen van een huis en ik ging met hen naar de dealer om een te krijgen.

Mijn leven

Toen ik klaar was met school, besloot ik een kans te wagen en me aan te melden bij de Amsterdamse Paardenverzorging in Rotterdam. Toen ik aankwam, kon ik niet geloven hoeveel werk het kostte om in en uit het land. Ik was niet bereid om in dit land te wonen. Na enkele maanden in Amsterdam vond ik de baan van een leven. Mijn leven in Nederland is drastisch veranderd sinds ik aankwam. Voor mij heeft het wonen in Amsterdam me dicht bij mijn roots in Nederland gebracht.

De eerste dag dat ik aankwam, was ik zo overweldigd dat ik liep op en neer mijn woonkamer proberen om mezelf meer thuis voelen. Ik heb de hele dag met de paarden in mijn geboorteland. Ik ontmoette vrienden, leerde de paarden kennen, werd paardeneigenaar en maakte veel nieuwe vrienden.