Wat moet je kunnen doen voor A-jumping?

A-jumping is de enige sport die niet alleen gemakkelijk is, maar ook degene die iedereen zou moeten kunnen doen. Niemand neemt een paard mee. A-jumping is een sport waar je de regels moet kennen. Niemand zal je laten gaan voor iets minder dan een perfecte timing en de perfecte plaatsing van je sprong. En ja, het wordt tijd dat er een nieuwe regel komt.

Maar ik weet dat veel mensen bang zijn om te springen. Ik was een van hen zelf, totdat ik begon te studeren de sport. Toen kwam ik over mijn angst heen en realiseerde me dat ik kon springen met mensen die ik vertrouwde en die hetzelfde wilden als ik. Dus begon ik mezelf te leren springen. U deze blog op mijn blog ook zien! Ik zal het bijwerken met meer foto's en video's naarmate de tijd vordert. Help! Wat moet ik met mijn paard doen?

Nu probeer ik deze site te bouwen, dus ik heb je hulp nodig! Ik zou graag in staat zijn om dit alles beschikbaar te maken voor gratis voor iedereen. Als je van de inhoud op mijn blog, koop me dan een kopje koffie. Het is een kleine prijs voor u om me te helpen deze site te bouwen. De manier waarop het geld gaat in deze site hangt af van het bedrag van de bestellingen die ik krijg. In tegenstelling tot paard Test, kan het merkbaar meer resounding. Als ik veel verkeer naar mijn site, het geld gaat om te gaan in mijn bankrekening en ik zal de site terug te betalen aan mezelf. Maar als ik niet genoeg bezoekers naar mijn site, zal het terug naar mij om de rekeningen te betalen. Bijvoorbeeld, een paar mensen die ik ken uit mijn blog hebben gevraagd om een drukkerij. De drukkerij zou hen in staat stellen om hun afdrukken te verkopen voor hen. Ik zou een betaling krijgen van elke koper. Maar ik zou ook een klein deel van het verkoopgeld voor mezelf ontvangen. Ik zou dan betalen de drukkerij een vast bedrag per print voor elke print en stuur de betaling naar mezelf. Dus als ik $2000 verdien, verdien ik $5000. Als ondernemer, ik denk dat ik nooit een miljonair. Maar ik heb een klein bedrijf en ik ben er blij mee. Ik ben ook blij met mezelf en ik heb een aantal vrienden langs de weg. Ik heb een goede relatie met mijn moeder en haar familie en een leuk bedrijf. Ik ben in staat om alles te betalen met mijn salaris en ik voel me gelukkig. Er is een reden waarom ik in staat zijn geweest om mijn bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Ik voel me goed dat het meer waard is dan het minimumloon (ongeveer € 150/maand). Dit is ook wat me elke keer motiveert als ik naar mijn werk moet: om te blijven werken, zelfs als ik me gelukkig voel.

Wat is uw bedrijfsstijl? Wat is het belangrijkste wat u wilt bereiken? Toen ik op school zat, had ik interesse in computerprogrammeren.