Service

Printmaster Holland variabele berichtenborden, vaak gebruikt op autowegen, worden ontworpen om verkeersinformatie te leveren die congestierapport, ongevallenrapport, temperatuur, rijstrookcontrole en maximum snelheidssignaal. Het is op grote schaal gebruikt in het moderne transportsysteem en het wordt onmisbaar.

Verbeterde zichtbaarheid

In plaats van de optische len een voor een met de hand in te planten, worden bij de nieuwe module alle lenzen in een stuk gemodelleerd, wat een perfecte vlakheid van de module oplevert.

Hoge kleurconsistentie

Met een sterk verbeterde vlakheid kunnen diodespectrum en helderheid gelijk blijven, waardoor de kleur consistenter is en de inhoud beter leesbaar

Betere contrastverhouding

Het oppervlak van elke optische len is ontworpen met uitgesneden stroken die de lichtreflectie kunnen verminderen.

Hoge stabiliteit

Minder handmatige produktie en componenten processen, minder potentiële uitval, waardoor de nieuwe module een nieuw niveau van stabiliteit bereikt.

printmaster holland service

Verkeerstekens maken deel uit van het snelwegverkeerssysteem en zijn van groot belang voor de doorstroming van de voertuigen en de veiligheid op de snelweg. De snelheid van de voertuigen op de snelweg is vrij hoog, zodat de leestijd van verkeersborden voor de bestuurders uiterst kort is, wat de toepassing op snelwegen onderscheidt van andere toepassingen. Portaal LED display, cantilever LED display, LED snelheidsbeperkingsborden, LED pijlborden, enz. zie je tegenwoordig op bijna elke weg.
Voor het benzinestation, de tunnel en het oplaadstation op de snelweg worden gewoonlijk snelheidswaarschuwingsborden (snelheidslimietbord), pijlborden en andere aangepaste verkeersborden gebruikt. Ook voor sommige onderhoudswerkzaamheden aan de weg helpt een draagbaar aanhangerbord veel om tegemoetkomende bestuurders te informeren.