Nooit meer zul je een bonnetje of factuur kwijtraken

Met de Gekko bonnen app kun je snel en gemakkelijk al je bonnetjes scannen en ze als digitale bestanden opslaan. Zo heb je alles wat je voor je boekhouding nodig hebt op één handige plaats. De bonnen app maakt het ook eenvoudig om facturen direct uit je e-mail inbox te importeren. Verbind je uitgaven direct met je banktransacties voor een volledig en duidelijk beeld van je financiële situatie. Dit is een uitstekende optie voor zelfstandige contractanten.

Met de bonnetjes app op je smartphone kun je snel en gemakkelijk al je bonnetjes en facturen scannen met de camera op je telefoon. Daarna kun je extra informatie toevoegen, zoals het BTW tarief, een beschrijving en een kostencategorie. Download onze Gekko Bonnen app, die beschikbaar is voor zowel Android als iOS toestellen.

Stuur digitale bonnen naar ontvangers via e-mail.

Als je een mobiele telefoon hebt, kun je facturen die in je mailbox zijn bezorgd gemakkelijk opslaan in je bonnen app. Je kunt je aankoopfactuur snel en gemakkelijk met een enkele klik toevoegen. Vul de nodige informatie in en je bent in een mum van tijd klaar. Als alternatief kun je het bonnetje mailen naar upload@costs.getgekko.com. Zodra dit gedaan is, wordt het bonnetje automatisch op je rekening bijgeschreven.

Deel je kwitanties uit aan je cliënt en je boekhoudkantoor.

Je kunt al je digitale bonnen en facturen inzien door in te loggen op je online account en ze te scannen met de Gekko Bonnen app. Je kunt je bonnen op deze manier gemakkelijk aan je klanten of cliënten declareren. Maak een factuur in Gekko en voeg een kopie van je ontvangstbewijs bij als dat nodig is. Je kunt ook je boekhouder een kopie van al je bonnen en facturen geven. Inclusief een uitgebreide uitsplitsing van al je uitgaven. Kostensoorten en leveranciers zijn duidelijk gelabeld en geordend.

Leg een verband tussen je kwitanties en je banktransacties.

In je hoedanigheid als ondernemer heb je de mogelijkheid om al je zakelijke uitgaven van je winst af te trekken. Met de Gekko bankkoppeling kun je je boekhouding compleet maken. Maak een direct verband tussen je digitale bonnen en facturen en de transacties op je bankrekening. Zowel online als via de bonnetjes scannen app zijn aanvaardbaar. Daardoor zul je nooit meer fiscaal aftrekbare uitgaven vergeten. Het is uiterst handig.

Behoud controle over je geldstroom.

Als bedrijfseigenaar wil je je kunnen concentreren op je kerncompetenties zonder al te veel tijd te moeten besteden aan administratie. Met Gekko kun je een beter inzicht krijgen in de gezondheid van je bedrijf. In je Gekko online account heb je toegang tot gedetailleerde rapporten over je uitgaven. Elke klant of project heeft zijn eigen duidelijk gespecificeerde lijst. Houd je geldstroom goed in de gaten en houd controle over je bedrijf.

Alle kosten worden in een oogopslag weergegeven.

Gekko houdt al je bonnetjes bij en bewaart ze op een georganiseerde en veilige manier. Of je nu bonnetjes scant in de mobiele onkosten app of digitale bonnetjes uploadt naar je online account, je bespaart tijd en geld.

Maak je eigen kostencategorieën om geld te besparen.

Heeft je administratie een specifiekere kostencategorie nodig dan die van de standaard kostencategorieën? Met Gekko kun je je eigen uitgavencategorieën maken voor meer detail.

Scan bonnetjes met je telefoon om tijd te besparen.

Ontvangstbewijzen kunnen digitaal gescand en opgeslagen worden met de camera op je mobiele toestel. Fysieke bonnetjes worden automatisch gescand en gelezen op relevante informatie zoals BTW, datum, enzovoort wanneer ze door Gekko Administratie verwerkt worden. Je kunt ook elk bonnetje aan de juiste transactie koppelen, dankzij de real-time bankkoppeling die beschikbaar is. Het is zo eenvoudig dat je nooit meer achter de feiten aanloopt bij je administratieve taken.

Integratie met een bank in real time

Je kunt een real time momentopname van je uitgaven krijgen door toegang te krijgen tot je bankrekening. Je kunt de transactie met een enkele klik op het moment van betaling direct vanaf je mobiele toestel opvragen en aan je administratie toevoegen. Altijd bij de tijd, waar je ook bent.

Bron: Gekko