Help! Wat moet ik met mijn paard doen?

Koop geen paard, want je het je niet veroorloven. Dan willen mensen meestal weten wat ze met hun paard moeten doen als ze het zich niet kunnen veroorloven. Dus, voor de afgelopen twee maanden heb ik nagedacht over dit. Wat is de meest verstandige manier om een grote hoeveelheid geld uit te geven aan uw paard? Ik heb veel tijd doorgebracht met veel ruiters in mijn land, en ik ben tot de conclusie gekomen dat ze allemaal hetzelfde denken: je koopt het best mogelijke paard, je koopt geen paard dat al goed genoeg is. Bekijk ook het ervaringsrapport Yami Hondenvoer Recensies. Ik denk ook dat dit ook geldt voor de mens. De beste manier om uw paarden te verbeteren is om ze beter te maken. U dit doen door het houden van een goed paard of door het kopen van een nieuwe. Dit is ook een onderwerp dat ik niet heb aangeraakt op veel in mijn blog. Maar het is er een die altijd in mijn gedachten zal zijn zolang ik in de paardenbusiness zit. Dus laten we beginnen met wat je moet doen als je een paard wilt kopen. Het belangrijkste doel van het kopen van een paard is om het te verbeteren en zo het de beste kans te geven om een groot paard te worden. Tegel Over Tegellijm is ook een proefrit waard. Daarvoor wil je een paard dat het beste paard wordt voor de komende 10-15 jaar van je leven. Het paard moet worden opgeleid, fysiek en psychologisch om op zijn best te kunnen presteren. Als het niet dan moet je overwegen niet te kopen. Er zijn vele redenen waarom je geen paarden zou moeten kopen. Maar een van hen is dat ze niet opgroeien zoals andere dieren. En dit is niet alleen een theoretisch punt, een paard dat krijgt in een ongeval dat je laat met een beschadigd paard zal een gebroken paard. Hij zal niet alleen het slechtste paard zijn in 10-15 jaar, maar ook voor de rest van zijn leven.

Een paard is een levende machine met een beperkte hoeveelheid energie die moet worden gebruikt tijdens bepaalde stadia van zijn levenscyclus. Dit is de reden dat ik altijd heb aanbevolen tegen het kopen van paarden. En het onderscheidt dit opvallend van andere artikelen zoals Rattenslang Terrarium. Het is ook de reden waarom ik altijd tegen de aankoop van paarden ben geweest. In feite ben ik de enige paardenliefhebber in de hele wereld die paarden niet als een investering beschouwt. Zoals ik het heb gezien, is het kopen van paarden een riskante, en misschien zelfs dwaze investering die alleen zinvol is voor de zeer rijken en de zeer gelukkige. De prijs van het paard dat u krijgt zal ook veel duurder zijn dan u van zijn gewicht zou verwachten. Bijvoorbeeld, wanneer een paard aan een koper wordt verkocht, zou u kunnen verwachten dat zij $3.000 of $4.000 voor een 1. En dit kan heel verbazingwekkend zijn, in vergelijking met paard 000 pondenpaard betalen.