Dat is hoe ik test

Dankzij ons testlaboratorium hebben we ook een reeks andere producten gemaakt en werken we momenteel aan het creëren van een reeks accessoires die passen bij de smaak van zowel paard als fietser. Dit assortiment zal naar verwachting beschikbaar zijn in de komende maanden, dus neem contact op als je geïnteresseerd bent! De meest populaire producten die we verkopen op onze site zijn onze eigen producten en items van onze partners, waarvan sommige we graag direct verkopen. U direct bestellen via de hoofdwebsite. Ons assortiment fietsproducten en accessoires is tegen het einde van het jaar te koop. In dit jaar zullen we ook beginnen met de verkoop van accessoires voor de weg. We werken nauw samen met onze partners aan de lancering van hun eigen assortiment. Als algemene regel, we zijn niet in het bedrijf van de verkoop van knock offs of vervalsingen, maar staan altijd open voor feedback van onze klanten.

Wij blijven de experts. Om de beste te blijven, moeten we nieuwe ervaringen en manieren kunnen bieden om zaken te doen in een snel veranderende digitale wereld. Daarom moeten we onze eigen technologie en processen bouwen, zodat we ons kunnen richten op innovatie, niet op het wiel opnieuw uitvinden. We willen onze expertise in de paardenindustrie inzetten om een betere wereld op te bouwen.

Please, help ons om een omgeving te creëren waar technologie en processen zijn afgestemd op de belangen van paardeneigenaren en fokkers, en niet alleen de belangen van onze marketingafdeling. De beste manier om dit te bereiken is door: a) Het maken van uw feedback gehoord door ons team. We verwelkomen en nemen feedback op onze processen en producten. We raden u aan om op deze blog te posten en uw ideeën, opmerkingen, suggesties en aanbevelingen aan ons voor te leggen.

We zijn toegewijd aan het gebruik van de wetenschappelijke methode in ons werk, en hebben geen scrupules over het delen van onze bevindingen, onze resultaten, of de methoden die we gebruiken om dit te doen. De wetenschap van paarden is een van de snelst evoluerende studiegebieden ter wereld. Hoewel er genoeg te leren van paard onderzoekers, er zijn veel dingen die niet bekend zijn of niet algemeen aanvaard, zoals de waarde van het testen van methoden, en hoe het beste om de gezondheid van een paard en gedrag te evalueren. Het doel van deze blog is het bevorderen van samenwerking tussen paardenonderzoekers, met als doel het bevorderen van het begrip van de rol van genetica, omgevingsfactoren, en een groot aantal andere factoren in de ontwikkeling van de ziekte. Dit zal een discussieforum zijn dat het belang van de ontwikkeling van een robuuste wetenschappelijke methode op het gebied van paardenvoeding aanpakt en de instrumenten biedt om op dit gebied vooruitgang te boeken.

De beste paarden zijn die zowel vriendelijk en gemakkelijk te trainen. Sommigen zien er in het begin intimiderend uit, maar ze zijn ook leuk om mee te spelen, en je leert hoe je ze in een mum van tijd trainen. Het is ook leuk om iets nieuws te proberen met de eerste keer, of het nu leren om te vliegen, het spelen van een spel van 'golf' (nee, we hebben geen geld en we hebben niet echt nodig dat veel, maar we doen echt genieten van het uitproberen van verschillende soorten 'game' games) of het leren van iets nieuws met onze paarden, omdat ze weten dat we er zullen zijn als we terugkomen. Wij zijn niet op zoek naar uw paard te verkopen, maar we zijn op zoek om u te helpen zo dicht mogelijk bij een goed paard, of u nu op zoek bent naar een aankoop voor een geschenk of voor de opleiding.

Het is veel werk om goede paarden te krijgen, maar we geloven dat je blij zult zijn met het resultaat. We hebben veel ervaring en weten hoe we je paard moeten trainen om net zo gelukkig te zijn als onze andere paarden.