contacteer mij

Contactformulier

Ik ben erg druk op veel verschillende manieren. Ik hou er niet van om tijd te besteden aan het kijken naar mijn computer of iets te typen, dus het is beter om een oproep in plaats van te wachten op mijn e-mail te komen. Ik werk graag op de website en ik beantwoord graag vragen over paarden en hun rassen, en om u te helpen meer informatie te vinden over een bepaald paard.

Ik ben ook erg druk met verschillende projecten, zoals de volgende:

Een grote online winkel komt eraan, waar u veel informatie vinden over paarden, hun rassen en hun eigenaren. Om de website een echt goede indruk te geven, moeten we ervoor zorgen dat alles mooi en schoon is. Ik hou er niet van om de site er rommelig uit te laten zien.

Ik heb een website design bedrijf genaamd Mihai, die gespecialiseerd is in het ontwerp van websites voor merken en kleine bedrijven.

Als u contact met mij wilt opnemen, ben ik bij mij thuis in Nederland, aan de zee, in Gent.

Het is al een tijdje geleden dat ik schreef, maar ik wilde gewoon iets opschrijven om iedereen te vertellen over de eerste paar dagen van de nieuwjaarsvakantie. Het Nederlandse paard, zoals de naam al doet vermoeden, is een ongelooflijk populaire soort in Nederland. Het ras is hier ontstaan in 1770, en er wonen er nu meer dan 500.000 in Nederland. Sommige worden gebruikt als jacht mounts, anderen worden gebruikt in de paardenrennen, en sommige worden gebruikt in de entertainment industrie. Het ras zelf komt eigenlijk niet uit Nederland. Het is een afstammeling van het paard dat vroeger de Oude Engelse Longhare heette. Ze zijn erg klein met een korte staart en ze hebben een geweldige capaciteit voor energie. Ze zijn ook zeer agressief, dat is waarom ze soms worden aangeduid als een "tijger."

Het enige nadeel van het Nederlandse paard is dat ze in het begin een beetje verlegen kunnen zijn.

Onze openingstijden

  • Maandag: 06:30 - 15:00
  • Dinsdag: 09:15 - 14:45
  • Woensdag: 09:15 - 17:00
  • Donderdag: 06:15 - 17:30
  • Vrijdag: 06:30 - 14:30
  • Zondag: 06:30 - 17:30